Hlavní obsah

Filmové premiéry: Extrémní rychlost, Pobřežní hlídka, Auta 3 a Trpká úroda

Právo, Věra Míšková

S distribučním sloganem Nemysli a jeď! jde do kin akční thriller Extrémní rychlost. Jeden z nejúspěšnějších seriálů v televizní historii, Pobřežní hlídka, dostala filmovou podobu. Další dobrodružství Bleska McQueena a jeho parťáků, to jsou Auta 3. Trpká úroda je příběhem lásky, cti, vzpoury a přežití v kruté době.

Upoutávka na film Extrémní rychlostVideo: Vertical Ent.

 
Článek

Extrémní rychlost

Příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse Moriera. Výměnou za své životy budou muset ukrást auto jeho úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi, a to nejen nějaké auto. Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962.

Extrémní rychlost, Francie 2017, akční, 94 min., režie: Antonio Negret, hrají: Simon Abkarian, Ana de Armasová, Scott Eastwood a další.

Pobřežní hlídka

Trailer k filmu Baywatch - Pobřežní hlídkaVideo: Consequence of Sound

Původní Mitch Buchannon je už sice dávno v důchodu, to ale neznamená, že by lidi i dál nepotřebovali tahat z vody. Tvůrci nového filmu nechtěli podruhé vstoupit do stejného oceánu, nová Pobřežní hlídka je pokusem o komedii.

Pobřežní hlídka, USA 2017, komedie, 119 min., režie: Seth Gordon, hrají: Dwayne Johnson, Zac Efron, David Hasselhoff, Pamela Andersonová a další.

Auta 3

Upoutávka na film Auta 3Video: Falcon

Legendární Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá talentovaná trenérka Cruz Ramirezová. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve finále závodu o Zlatý píst všem dokázat, že nepatří do starého železa.

Auta 3, USA 2017, animovaný, 109 min., v českém znění: Richard Krajčo, Vendula Příhodová, Pavel Novotný, Luděk Sobota a další.

Trpká úroda

Upoutávka na film Trpká úrodaVideo: Blue Sky Film

Osud dvou mladých milenců, vtažených do pustošícího řádění Josefa Stalina a jeho genocidní politiky namířené proti Ukrajině ve třicátých letech minulého století. Zatímco Stalin upevňuje ambice komunistů v Kremlu, mladý umělec Jurij se snaží přežít hladovění, věznění a mučení, aby zachránil svou dětskou lásku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám