Hlavní obsah

Filmové premiéry: Anna a Krvavá nevěsta

Právo, Věra Míšková

Titulní hrdinkou nového filmu Luca Bessona je pařížská top modelka. Hodně drsnou svatební noc prožije hrdinka filmu Krvavá nevěsta.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Anna

Trailer k filmu AnnaVideo: Vertical Entertainment CZ

Za okouzlujícím půvabem pařížské top modelky Anny Poliatovy se skrývá tajemství, díky kterému se ocitne v centru nebezpečné operace, rozehrané špičkovými agenty soupeřících tajných služeb. Film je strhující jízda plná překvapivých zvratů, vášnivých vztahů a akce.

Anna, Francie 2019, akční/thriller, 118 min., režie: Luc Besson, hrají: Sasha Lussová, Helen Mirrenová, Luke Evans, Cillian Murphy, Nikita Pavlenko, Ivan Franěk a další.

Krvavá nevěsta

Trailer k filmu Krvavá nevěsta Video: CinemArtCZ

Když se osiřelá dívka Grace provdá za bohatého Alexe le Domase, musí si podle tradice zahrát s novou rodinou některou z jejich her, kterou si sama vylosuje. Volba padne na hru na schovávanou, což je sice jednoduché, ale Grace netuší, že její budoucí příbuzní a jejich služebnictvo vytahují různé střelné, bodné i sečné zbraně. Ale Grace se nehodlá vzdát lacino.

Krvavá nevěsta, USA 2019, horor/thriller, 96 min., režie: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett, hrají: Samara Weavingová, Mark O'Brien, Andie MacDowellová, Adam Brody, Henry Czerny a další.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám