Hlavní obsah

Filmové premiéry: Ad Astra, Rambo: Poslední krev či Román pro pokročilé

Právo, Věra Míšková

Brad Pitt putuje na vnější okraj sluneční soustavy ve filmu Ad Astra. Naposled a osudově přichází do kin John Rambo v podání Sylvestra Stalloneho ve filmu Rambo: Poslední krev. Veselý psík je hrdinou animované komedie Psí kusy. O tom, jaký je život rozvedených mužů, oddělených naštvanou exmanželkou od stolu, lože a účtu, je česká komedie Román pro pokročilé. Naprostá láska je drama dvou sester.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Rambo: Poslední krev

John Rambo se konečně vrátil domů. Usadil se na ranči v Arizoně a své běsy zabijácké minulosti se snaží vyhnat klidným životem kovboje v americkém zapadákově. Najde i pár lidí, které má rád a na kterých mu záleží. Má šanci dojít i smíření. A právě obyčejný pocit, že má konečně pro co žít, ho nelítostně vrátí tam, odkud se snaží utéct: do světa zabíjení.

Finální trailer k filmu Rambo: Poslední krevVideo: Bontonfilm

Rambo: Poslední krev, USA 2019, akční, 100 min., režie: Adrian Grunberg, hrají: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Óscar Jaenada, Louis Mandylor a další.

Psí kusy

Lumpík je trochu rozmazlený veselý pes, který nic neví o skutečném světě plném nástrah. Užívá si nejlepší pochoutky a drbání každý den. Jednoho dne se ale bude muset vydat za plot svého bezpečného domova a zažije dobrodružství, které si ani ve snu nedokázal představit.

Trailer k filmu Psí kusyVideo: Vertical Entertainment CZ

Psí kusy, Kanada 2019, animovaná komedie, 87 min., režie: Kevin Johnson

Ad Astra

Měsíc a Mars jsou kolonizovány, na Zemi se staví nová babylónská věž. Tým budující tuto obří stavbu vede Roy McBride, jehož otec byl velitelem výzkumné expedice, která před dvaceti lety zmizela kdesi v hloubi vesmíru. Americké zpravodajské služby se však domnívají, že stále žije, a Roy je vyslán na vesmírnou misi, aby otce našel. Jeho cesta však odhalí tajemství zpochybňující podstatu lidské existence a jejího místa ve vesmíru.

Trailer k filmu Ad AstraVideo: CinemArtCZ

Ad Astra, USA 2019, sci-fi thriller, 123 min., režie: James Gray, hrají: Brad Pitt, Liv Tylerová, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland a další.

Román pro pokročilé

Šarmantní světák Rudolf je po rozvodu nucen přestěhovat se z velkoměsta do venkovského hotelu, který vlastní se svým prostopášným bratrem Arnoštem. Rudolf se zmítá mezi odhodláním usadit se v monogamním vztahu, a svody, jež mu denně servíruje Arnošt. A ještě se pánové musejí vypořádat s kocovinou a s protivnou majitelkou sousedního hotelu.

Trailer k filmu Román pro pokročiléVideo: Bohemia MP

Román pro pokročilé, Česko 2019, komedie, 95 min., režie: Zita Marinovová, hrají: Marek Vašut, Jitka Čvančarová, Vanda Hybnerová, MiroslavEtzler, Berenika Kohoutová, Vincent Navrátil a další.

Naprostá láska

Drama o dvou sestrách, které se setkávají po dlouhé době. I přesto, že jsou velmi rozdílné, k sobě znovu nacházejí cestu a vzájemnou blízkost, která jim pomůže překonat tragickou rodinnou situaci.

Trailer k filmu Naprostá láskaVideo: Film Europe

Naprostá láska, Argentina/Francie 2018, drama, 117 min., režie: Pablo Trapero, hrají: Bérénice Bejo, Martina Gusmanová, Édgar Ramírez, Graciela Borges a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám