Hlavní obsah

Film Marka Najbrta Mistři na kazetách a discích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

"Fandit si musíme sami, nikdo jiný to za nás neudělá," zní slogan, s nímž na jaře vstoupil do kin film režiséra Marka Najbrta Mistři. Nyní vychází na nosičích VHS a DVD. Na disku je doplněn bohatou nabídkou bonusů, které umožňují nahlédnout do zákulisí jeho vzniku.

Foto: Felix Pašek

Pavlína Senič

Článek

Mistři jsou film o iluzích, o lidech žijících v téměř vylidněné vesnici současného českého pohraničí. Všichni něčemu věří, každý někoho miluje i podvádí a společně se scházejí ve zchátralé hospodě, kde na obrazovce sledují zápasy "našich" na hokejovém mistrovství světa.

Na nosiči DVD diváci najdou mimo jiné filmovou verzi s českými titulky pro neslyšící a s anglickými titulky, rozhovory s tvůrci a herci filmu, upoutávky, nepoužité scény, uvidí herecké zkoušky a bohatou fotogalerii. Překvapení odhalí pět skrytých videosekvencí, další bonus nabízí píseň Jana Budaře, který ztvárnil hlavní roli Bohouše.

Součástí DVD packu je CD s hudbou k filmu, jejímž autorem je muzikant a filmový režisér Petr Marek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám