Hlavní obsah

Festival Nouvelle Prague udělí ceny

Právo, (jaš)

Vyhledávací festival a konference Nouvelle Prague, které se uskuteční 7. a 8. listopadu v prostorách pražského pivovaru Staropramen, vyhlásí letos první ročník Cen Nouvelle Prague.

Foto: archív Nouvelle Prague

Cena letošního festivalu Nouvelle Prague.

Článek

Pořadatelé uvedli, že ceny jsou určeny subjektům činným na domácí hudebně-podnikatelské scéně. Cenami chce festival odměnit významné počiny nebo osobnosti, které prokázaly výrazný přínos pro rozvoj a obohacení hudebně-podnikatelské komunity.

Ceny Nouvelle Prague se letos budou udělovat v kategoriích Venue roku, jež je určena pro koncertní prostor bez ohledu na jeho velikost, který má zajímavou a neotřelou dramaturgii, Počin roku a Osobnost roku.

Hlasování bude umožněno držitelům delegátských pasů Nouvelle Prague s výjimkou zaměstnanců pořadatele, kteří se podílejí na organizaci akce. Po registraci a zakoupení delegátského pasu má každý účastník možnost nominovat kohokoli.

Program Nouvelle Prague letos kromě devíti zámořských kapel představí v roli headlinerů belgické Balthazar a českou kapelu Zrní, jež na festivalu pokřtí své nové album Následuj kojota. Jako speciální host vystoupí britští The Feud.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám