Hlavní obsah

Fanoušci Bonda nechtějí ošklivého Craiga

Novinky, Stanislav Dvořák

Skalní vyznavači legendy agenta 007 se rozhodli organizovaně bojkotovat film Casino Royale s Danielem Craigem v hlavní roli. Na internetu vyzývají další lidi, aby film ignorovali.

Článek

Mezinárodní skupina fanoušků, která bere filmy o Jamesi Bondovi až nepochopitelně vážně, vyzývá na stránce www.craignotbond.com k bojkotu nové bondovky.

Nelíbí se jim hlavní hrdina v podání herce Daniela Craiga. Podle nich je malý, ošklivý, má divný obličej a navíc je blonďák. Nepůsobí prý dostatečně reprezantativně, zkrátka to není Bond.

Fanoušci také naznačují, že k obsazení Craiga asi producenty vedly finanční důvody. Osvědčený Pierce Brosnan je podle nich mnohem lepší  Bond. Naopak vysloužilí agenti 007 Pierce Brosnan a Sean Connery považují Craiga za výborného nástupce.

"Je to dobrý herec," řekl už v lednu Pierce Brosnan a vyjádřil přesvědčení, že Craig to zvládne. "Je výrazný a má skvělý hlas... je neohrožený a může se prokázat celou řadou filmů," dodal. Podle nejproslulejšího Bonda všech dob Seana Conneryho je Daniel Craig "vynikající volba" a skutečně zajímavý typ.  

Reklama

Výběr článků

Načítám