Hlavní obsah

Eva Herzigová přijela točit Pohádkáře

Právo, Věra Míšková

Topmodelka a herečka Eva Herzigová přijela do Prahy natáčet film režiséra Vladimíra Michálka Pohádkář, milostný příběh muže osudově spojeného se dvěma ženami.

Foto: Bohdan Holomíček

Jiří Macháček se svými dvěma osudovými ženami.

Článek

Scénář napsal na motivy čtenářsky úspěšné knihy Barbary Nesvadbové Marek Epstein, vedle Herzigové obsadili hlavní role Jiří Macháček a Anna Geislerová.

Foto: Bohdan Holomíček

Aňa Geislerová točila s Macháčkem první polovinu filmu.

V první polovině natáčení hrála Macháčkovu partnerku Geislerová, která začala točit pouhé dva měsíce po narození syna Maxe, nyní nastoupí Herzigová, která se po několika zahraničních hereckých zkušenostech těší na první účinkování v českém filmu.

Foto: Bohdan Holomíček

Topmodelka Eva Herzigová s režisérem Vladimírem Michálkem.

Příběhy podivuhodných lásek jsou vyprávěny tak, že obě hlavní ženské představitelky se na scéně ani jednou neprotnou. A tak jedinou příležitostí bylo setkání „na place“, kam přišla Herzigová pozdravit své kolegy, seznámit se s členy štábu a vstřebávat atmosféru natáčení.

Práce pro ni začíná po neděli a její natáčecí program je velmi nabitý. Proto jedinou akcí, na níž přislíbila účast, je pokřtění nového CD Richarda Müllera Hlasy. Müller se zároveň poprvé stane autorem filmové hudby právě ke snímku Pohádkář.

Natáčení potrvá do konce září, premiéra Pohádkáře je plánována na podzim roku 2014, kdy ji do kin uvede společnost Falcon.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám