Hlavní obsah

Emma Drobná vydává druhé album

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Emma Drobná natočila moderní popové album Better Like This, které se může směle měřit se zahraniční konkurencí. Desku připravila ve spolupráci s osvědčeným autorským a producentským týmem ve studiích Creative Music House, v nichž vznikal i její debut You Should Know.

Foto: Michal Krumphanzl , ČTK

Emma Drobná má úspěšné singly.

Článek

„Lepší je to takhle! Mám pocit, že nové album mě vystihuje mnohem lépe jako osobu i jako zpěvačku. Všechno je teď v mém životě lepší než kdykoli předtím,“ vysvětluje Emma, proč pojmenovala desku právě takhle.

„Nakonec i písnička Better Like This, která se na albu objevuje, patří mezi mé nejoblíbenější. A zkratka BLT označuje známý sendvič, kterému také neodolám. Spojit to s titulem mého druhého alba mi připadalo originální a vtipné,“ dodává.

Aktuální singl Yeah Baby (F*ck With Me) na Slovensku atakuje pozici nejhranější písničky v rádiích. Pro rodačku z Nového mesta nad Váhom je to komfortní situace. Připomeňme, že byla opakovaně vyhlášena nejúspěšnějším interpretem, co se rádií týče. Její hity Smile a Words se v letech 2017 a 2018 staly nejpřehrávanějšími skladbami na Slovensku, oba je dobře známe i u nás.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám