Hlavní obsah

Ellie Gouldingová vydá album a zazpívá v Praze

Právo, ŠH

Anglická zpěvačka Ellie Gouldingová oznámila, že její třetí studiová deska ponese název Delirium a vyjde 6. listopadu. Společnost Fource Entertainment současně informovala, že se 30. ledna 2016 zpěvačka představí v pražské O2 areně.

Foto: ČTK

Ellie Gouldingová na letošním V Festivalu v srpnu ve Weston Parku v britském Staffordshiru.

Článek

Osmadvacetiletá rodačka z Herefordu mimo to představila i první singl On My Mind. „Delirium je experiment v tom smyslu, že jsem se pokusila udělat nejpopovější album, jaké jen šlo. Rozhodla jsem se, že chci, aby bylo na jiné úrovni. Aby to bylo opravdu velké popové dílo,“ uvedla.

Elena Jane „Ellie“ Gouldingová je vítězkou ankety talentů BBC Sound of 2010 a držitelkou Brit Awards v kategoriích Critics’ Choice a Britská interpretka. V roce 2010 vydala první album Lights a o dva roky později uvedla na trh druhou desku Halcyon. Obě nahrávky pokořily britský albový žebříček, přičemž zpěvačka nabídla ještě jejich reedice Bright Lights (2010) a Halcyon Days (2013) i několik EP nahrávek. Letos představila skladbu Love Me Like You Do, kterou nahrála na soundtrack k filmu Padesát odstínů šedi (2015).

Dlouho se o ní hovořilo jako o autorce a interpretce titulní písně pro novou bondovku Spectre. Nakonec ale bylo oznámeno, že ji napsal a nazpíval Sam Smith.

Reklama

Výběr článků

Načítám