Hlavní obsah

Ed Sheeran bude mít v Praze dva koncerty. Pár dní před vydáním desky

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z největších hudebních hvězd současnosti, britský písničkář Ed Sheeran, se představí v neděli 7. července a v pondělí 8. července v Praze. Druhý koncert přidal poté, co byl ten první velmi záhy vyprodaný. Oba se konají na letišti v Letňanech, na ten druhý lze ještě koupit vstupenky.

Foto: Joel Ryan, ČTK/AP

Ed Sheeran vydal zatím tři alba.

Článek

Edward Christopher Sheeran debutoval v roce 2011 albem +. Po něm následovaly desky x (2014) a ÷ (2017). Se všemi pokořil britský prodejní žebříček, přičemž s druhou a třetí se dostal na vrchol i v americkém žebříčku Billboard 200. Na kontě má čtyři ceny Grammy, pět Brit Awards a čtyři Ivor Novello Awards.

Ed Sheeran vydá po svých vystoupeních v Praze nové album. Bude se jmenovat No. 6 Collaborations Project a na trh se dostane 12. července. Je pokračováním staršího EP No. 5 Collaborations Project, na kterém osmadvacetiletý hudebník pracoval s různými hosty.

„Než jsem v roce 2011 podepsal nahrávací smlouvu, vydal jsem EP s názvem No. 5 Collaborations Project. Vždycky jsem na něj chtěl navázat. No.6 jsem začal na laptopu připravovat loni během turné,“ přiblížil Ed Sheeran.

První ukázkou z No. 6 Collaborations Project byl společný singl s Justinem Bieberem. Mezi dalšími hosty na albu jsou Bruno Mars, Camila Cabello, Cardi B., Eminem, 50 Cent či Skrillex.

Přísná opatření

Areál v Letňanech bude pro vstup diváků otevřen v 15 hodin. V 18.45 hodin se představí švédská zpěvačka Zara Larsson, v 19.45 hodin britský zpěvák James Bay a Ed Sheeran začne hrát ve 21 hodin. Vzhledem k tomu, že budou oba koncerty nejspíš vyprodané, doporučují pořadatelé divákům dorazit na místo konání koncertu s dostatečným předstihem.

Ed Sheeran a jeho tým zaujímají také nekompromisní postoj vůči komukoli, kdo využívá neetické webové stránky nabízející sekundární prodej vstupenek. I z tohoto důvodu se při vstupu do areálu musí jméno uvedené na vstupence shodovat s předloženým průkazem totožnosti.

Návštěvníci koncertu by proto měli mít připravené vstupenky v tištěné podobě hned u vstupu, což zajistí hladký chod odbavení a omezí fronty. V případě zakoupení několika vstupenek na totožné jméno, musí všichni přijít v doprovodu toho, jehož jméno je na vstupence napsáno. Opakovaný vstup nebude možný a po načtení vstupenka pozbývá platnosti.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám