Hlavní obsah

Ebeni i Bárta vystoupí na pivním festivalu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi 3. a 4. říjnem probíhají v Plzni tradiční oslavy piva. Na letošním Pilsner Festu vystoupí devatenáct skupin a interpretů. Koncerty doprovodí noční prohlídky Pivovarského muzea i divadlo.

Článek

Hudební program Pilsner Festu se bude odehrávat na dvou pódiích – na Hudební scéně Pilsner Urquell v areálu pivovaru a Hudební scéně města Plzně na náměstí Republiky.

Festival zahájí v pátek 3. října v 16.30 hodin na náměstí Republiky projekt Different D.I.S.C.O., dále vystoupí Scissorhands, David Kraus Band a Kryštof. Na komorní scéně v pivovaru zahrají a zazpívají Bratři Ebenové, vynikající mladý varhaník Ondřej Pivec s Organic Quartetem a skupina Ahmed má hlad.

V sobotu přijede hlavní hvězda Dan Bárta s kapelou Illustratophere, která nedávno vydala nové album Animage, a dále Wohnout, Priessnitz a kubánsko-český Son Caliente.

Specialitou festivalu budou noční prohlídky v Pivovarském muzeu, kde proběhnou i divadelní představení. V pivovarských sklepích bude navíc možné vidět raritní vystoupení bubeníků, kteří hrají na nástroje vyrobené z dubového dřeva a ležáckých sudů. Všechny koncerty budou zdarma.

Reklama

Související články

Od Ebenů chutnají i oschlé chlebíčky

Všichni čekali, že Bratři Ebenové vydají dobrou desku a světe div se - je dobrá. Zkušení muzikanti na Chlebíčcích podávají neokázale kvalitní výkon a Marek...

Výběr článků

Načítám