Hlavní obsah

Duel prezidentských kandidátů vidělo na FTV Prima 900 000 diváků

Televizní debatu prezidentských kandidátů sledovalo v pátek na FTV Prima 899 000 diváků starších 15 let. Duel zaznamenal nižší sledovanost než předcházející čtvrteční diskuse v České televizi (ČT).

Foto: Vít Šimánek

Miloš Zeman a Karel Schwarzenberg před začátkem debaty na Prima Family

Článek

Uvedl to v sobotu server MediaGuru.cz. s odkazem na ATO-Mediaresearch. Upozornil, že sledovanost pátečních večerních pořadů byla velmi vyrovnaná. Před prezidentský duel se dostala i Show Jana Krause, která se vysílala po skončení duelu na stejné stanici. Více diváků dalo přednost i filmu Hříšný tanec na konkurenční TV Nova.

Tradičně nejsledovanějšími pátečními pořady, které se jako jediné ve skupině diváků starších 15 let dostaly nad úroveň miliónu diváků, byly Všechnopárty a Vyprávěj v ČT.

Čtvrteční debatu s prezidentskými kandidáty vidělo v ČT v průměru 1,32 miliónu diváků starších 15 let. Duel byl ve čtvrtek nejsledovanějším pořadem na českých televizích po 20:00.

Vůbec nejsledovanější byla zatím debata v České televizi před prvním kolem volby, které se zúčastnilo všech devět kandidátů. Dívalo se na ni 1,7 miliónu lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám