Hlavní obsah

Duchovny: scénář k novým Aktům X se připravuje

Novinky, Stanislav Dvořák

Server Cinemablend s odkazem na TVMag píše, že příznivci záhad a spiknutí se přece jen mohou dočkat nového filmu z řady Akta X. Prozradil to herec David Duchovny alias agent Mulder.

Článek

Seriál Akta X se proslavil v 90. letech minulého století. Nabídl mistrovsky vyváženou atmosféru, napětí a záhady, které mnoha divákům nedaly spát. Z představitele agenta Muldera, do té doby nepříliš známého herce, udělal hvězdu kategorie A.

Nový film ještě není ve fázi, kdy by se už měl točit, nicméně šance na realizaci mohou být velké, zvláště pokud informaci šíří hlavní hvězda kdysi slavného seriálu. Podle ní už scénář brzy bude, ale čeká se na definitivní schválení od producentů Foxu. Příběh půjde podle herce ke kořenům seriálu, což znamená, že opět odhaluje vládní spiknutí (a určitě to nebude daleko od tématiky UFO).

Producentům jde ovšem pouze o peníze a problém prý představují statistiky druhého celovečerního filmu, který podle stránek mezinárodní filmové databáze přinesl celosvětově hrubý zisk kolem 70 miliónů dolarů, což prý není vzhledem k nákladům na film příliš ohromující.

Reklama

Výběr článků

Načítám