Hlavní obsah

Do Prahy přijede na týden Kabaret BO! s Jarkem Nohavicou

Praha

Ostravský kabaret BO s Jaromírem Nohavicou, Robertem Kuśmierskim a Jiřím Krhutem se na konci června na pět dní přesune z ostravské Heligonky do pražského Lucerna Music Baru. Představení se se uskuteční od neděle 18. června do čtvrtka 22. června vždy od 20 hodin.

Foto: LMB

Hrají všichni členové.

Článek

V Kabaretu BO! dává písničkář Jaromír Nohavica najevo svůj obdiv ke legendárním kabaretům z prvních dekád dvacátého století, jako byla zejména Červená sedma. Spojil své síly s polským akordeonistou a pianistou Robertem Kuśmierskim a hercem a příležitostným bubeníkem Jířím Krhutem. Krhut má na starosti herecké scénky a vystřídá nejvíce převleků, i když jeho poznávacím znamením je pruhované tričko, zatímco Nohavica má bílou košili s motýlkem a Kuśmierski košili černou, doplněnou vestou a kloboukem. Poslední postavou, která se objevuje na scéně, ale je němá, je dramaturg klubu Heligonka Pavel Giertl.

Foto: LMB

Hlavní postavy kabaretu BO!

Jádrem jsou písně, přičemž jsou mezi nimi i kuplety, které vznikly právě pro kabaret. Servítky si program nebere, jak uvádí na svých stránkách - vysoké nebe se v něm dotýká tvrdé země.

Vzhledem k popularitě Kabaretu BO! v bývalém ocelovém srdci republiky je možnost zhlédnout jeho vystoupení v Praze výjimečnou příležitostí. Heligonka bývá většinou vyprodaná. Spekulanti to ovšem budou mít těžší, lístky se prodávají pouze v pokladně klubu. Jeho kapacita je omezena, protože v sále se bude sedět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám