Hlavní obsah

Divocí Hollywood Undead se v sobotu představí v Praze

Právo, Jaroslav Šplulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divoká americká raprocková kapela Hollywood Undead, která se u nás představila loni ve Velkém sále pražské Lucerny i na červnovém festivalu Rock for People v Hradci Králové, vystoupí v sobotu 2. dubna v pražském Foru Karlín. Vstupenky jsou stále v prodeji.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Kapelu Hollywood Undead loni na festivalu Rock for People.

Článek

Hollywood Undead ve své tvorbě rádi překvapují. Nebojí se v jedné písničce vytáhnout flamencovou kytaru a v další metalový či elektronický beat. I proto jsou na rapmetalové scéně považováni za nástupce kapel Limp Bizkit či Korn.

Jejich sestavu tvoří Johnny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Danny, Funny Man a Da Kurlzz. Vystupují v maskách a koncerty jsou zajímavým zážitkem. V roli předkapely v Praze vystoupí americká deathcoreová parta Attila.

Skupina Hollywood Undead vznikla v roce 2005 a debutovala o tři roky později albem Swan Songs. Výrazně se prosadila další nahrávkou American Tragedy z roku 2011, z níž se jen za úvodní týden v USA prodalo 67 tisíc kopií. V roce 2013 vydala třetí album Notes From The Underground, dosud poslední kolekce se jmenuje Day of The Dead a vyšla loni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám