Hlavní obsah

Divadlo Archa zahajuje nový literární kabaret EKG

Právo, zaj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový literárně-hudební kabaret pro živé i mrtvé s názvem EKG uvede v pondělí poprvé na scénu pražské Divadlo Archa. Pořadem nazvaným literární kardiogram navazují jeho autoři Jaroslav Rudiš a Igor Malijevský na kabaret Monoskop, který provozovali do konce loňského roku jednou měsíčně v pražském Paláci Akropolis.

Článek

Jejich hosty v novém prostředí budou z žijících umělců básník a hudebník Jarda Traband Svoboda, tančící a zpívající herečka Johana Švarcová, písničkář Karel Vepřek a klavírista Karel Vepřek ml. či básník Tomáš Kůs.

Nový literární kabaret, jenž se bude konat také jednou měsíčně, se bude podobat Monoskopu: autoři v něm chtějí dát prostor novým, dosud nepublikovaným textům a pořad držet na hranici mezi literárním čtením, hudebním večerem a divadelním kabaretem, kde důležitou roli hraje improvizace. Pondělní EKG s podtitulem O Lásce a Snech začíná ve 20 hodin. Vstupenky v ceně 150,- (90,- studenti a kardiaci) jsou v předprodeji v pokladně Divadla Archa a síti Ticketpro.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám