Hlavní obsah

Disney hodlá vytěžovat Hvězdné války nejméně do roku 2020

Novinky, Stanislav Dvořák

Celá série filmů souvisejících se světem Hvězdných válek, ale tvořící samostatnou řadu je naplánována společností Disney. Nemusejí tak vymýšlet nic nového a mají vystaráno do roku 2020.

Foto: Falcon

Rogue One: Star Wars Story

Článek

Šéf studia Bob Iger mluví o trilogii, která vznikne z filmů Rogue One, samostatného příběhu o Han Solovi a třetího, zatím bezejmenného filmu, který má přijít v roce 2020. Všechny budou mít podtitul A Star Wars Story.

Nečeká prý, že by film Rogue One vydělal tolik peněz jako poslední díl Hvězdných válek, ačkoliv „úroveň zájmu o Rogue One je stejně vysoká“.

Foto: Falcon

Star Wars: Síla se probouzí

Film režiséra Garetha Edwardse Rogue One má premiéru před Vánocemi. Obsadil do něj například Felicity Jonesovou, Diega Lunu, Bena Mendelsohna, Foresta Whitakera, Rize Ahmeda, Madse Mikkelsena, Alana Tudyka či Jonathana Arise. James Earl Jones zase propůjčil hlas Darth Vaderovi. Jyn Erso, rebelka a kriminálnice, v něm bude vyslána, aby ukradla plány na Death Star (Hvězdu smrti). S pomocí rebelů se vydá do boje, který je mnohem větší, než se zdálo.

Tzv. Epizoda VIII následuje v roce 2017. Další rok pak přijdou Phil Lord a Christopher Miller s projektem Han Solo a konečně rok 2019 přinese Epizodu IX.

Bob Iger už dokonce začal jednat s šéfkou Lucasfilmu Kathleen Kennedyovou o tom, co budou točit po roce 2021.

Reklama

Výběr článků

Načítám