Hlavní obsah

Dcera Streepové v seriálu o Romneym, Nicholson jako soudce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Grace Gummerová jde ve šlépějích své matky Meryl Streepové a pokouší se o filmovou kariéru. V seriálu HBO The Newsroom má hrát reportérku spojovanou s neúspěšnou prezidentskou kampaní Mitta Romneyho. Pětasedmdesátiletý Jack Nicholson, který si už role vybírá hodně opatrně, by se mohl vrátit ve filmu The Judge.

Foto: Red Flag Releasing

Grace Gummerová v seriálu Meskada

Článek

Gummerová se už nějakou dobu objevuje především v seriálech, ale dosáhnout věhlasu své matky se jí nepodařilo ani v nejmenším. Snad jí pomůže role reportérky v dramatu Aarona Sorkina, kde si zahrají také Rosemarie DeWittová a Patton Oswalt.

Jinak hrála třeba v seriálu Gigantic a hostovala v seriálu Smash. Z celovečerních filmů lze jmenovat Margin Call a Frances Ha. Také její sestra Mamie Gummerová se pokouší o hraní.

Foto: Profimedia.cz

Režisér David Dobkin chystá film The Judge pro studio Warner Bros. a chce získat vybíravou hvězdu Jacka Nicholsona pro roli nemocného otce Roberta Downeyho Jr.

Downey by hrál úspěšného právníka, který přijíždí do rodného městečka kvůli pohřbu matky a zjistí, že jeho otec trpící Alzheimerovou chorobou je možná zapleten do vraždy. Film by měl být něco mezi dramatem a komedií a bude řešit zločin i rodinné vztahy.

Downey má momentálně dost času a na roli se těší, ale Nicholson je podle amerických médií poměrně nevrlý a nerad pracuje. Od roku 2003 se nechal přemluvit už jen na tři filmy. Jednu roli prý vzal až tehdy, když ho osobně přemlouvali Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám