Hlavní obsah

Další film Sám doma potvrzen. Budí rozpaky ještě před natáčením

Novinky, tcs

Rodinná komedie Sám doma patří ke kultovním vánočním filmům, bez kterých se vánoční svátky v řadě domácností neobejdou. Dílo, které udělalo z Macaulaye Culkina jednu z nejznámějších dětských filmových hvězd historie, se nyní dočká dalšího filmu. Nepůjde však ani o remake, ani o přímé pokračování a obsazení poněkud budí rozpaky.

Foto: Profimedia.cz

Značka Sám doma se dočká dalšího filmu. Maculay Culkin už u toho ale nebude.

Článek

O tom, že se streamovací služba Disney+ chystá oživit značku Sám doma, se už nějakou dobu vědělo. Tento týden byl zrod dalšího snímku potvrzen. Kdo by však čekal návrat malého Kevina McCallistera, hrdiny posledního snímku, byl by zklamán. Protagonisté připravovaného filmu nebudou mít s malým lumpem s Chicaga nic společného.

Hlavním hrdinou nového snímku Sám Doma bude vycházející hvězdička Archie Yates, který ztvárnil jednu z dětských rolí v komedii Králíček Jojo. Sekundovat mu mají Rob Delaney, hvězda komediálního seriálu Catastrophe, a hlavní hrdinka sitkomu Nezdolná Kimmy Schmidt Ellie Kemperová.

Foto: Profimedia.cz

Archie Yates má být novým hrdinou snímku Sám doma.

O zápletce není známo prakticky nic. Server Collider nicméně uvedl, že se děj bude točit kolem „manžela a jeho ženy, kteří jdou do bitvy s malým chlapcem, jenž jim něco ukradl“. Kemperová s Delaneym tak nejspíš nebudou hrát chlapcovi rodiče, ale spíše jeho soupeře.

Nahradit ale skvělé duo Mokrých banditů v podání Joea Pesciho a Daniela Sterna bude zatraceně těžké. Podle většiny fanoušků téměř dokonalý film žádnou předělávku nepotřebuje. „Nechte to být, těžko film můžete udělat lepší,“ stěžuje si jeden z nich na sociálních sítích. „Obsazení vypadá dobře, ale Sám doma je nadčasová klasika a spousta lidí to bude vnímat jenom jako ždímaní peněz ze slavné značky,“ přidává druhý.

10 nejlepších vánočních filmů pro pravou sváteční atmosféru

Vánoce

Na to, jak celý pokus dopadne, si budeme muset ještě nějakou dobu počkat, protože datum premiéry celkem logicky ještě zveřejněno nebylo. Pro Disney+ půjde o první originální film, který pro streamovací službu vznikne. Původní film z roku 1990 dokázal vydělat 476,7 milionu dolarů (téměř 11 miliard korun) a tvůrci doufají, že restart značky jim přinese alespoň část popularity.

Režie by se měl ujmout Dan Mazer (komedie Děda je lotr nebo Dávám tomu rok), scénář mají mít na starosti Mikey Day (Robot Chicken) and Streeter Seidell (CollegeHumor Show).

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám