Hlavní obsah

Čtvrtý Thor se začne natáčet příští rok

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světoví filmaři a filmová studia čekají na to, jak dopadne koronavirová pandemie. Vyhlížejí uvolnění opatření, aby se mohli vrhnout do práce. Herečka Natalie Portmanová přesto prozradila, že přípravy na realizaci čtvrtého filmu ze série Thor jsou v plném proudu.

Foto: ČTK

Natalie Portmanová se chystá na natáčení.

Článek

Start natáčení je naplánovaný na začátek příštího roku. Místem, kde by se tak mělo stát, je Austrálie. Pokud se nepřihodí nic vyloženě nečekaného, premiéra filmu by měla být v březnu roku 2022. Snímek má pracovní název Thor: Love And Thunder.

Režisérem bude Taika Waititi, držitel Oscara za scénář k filmu Králíček Jojo (2019). Ten sdělil, že se psaní scénáře ke čtyřce Thora zhostil společně s Jennifer Kaytin Robinsonovou a jde jim to skvěle. Dodal, že scénář je překvapivě velmi romantický, a dokonce bláznivý.

Hlavní role se v novém filmu ujme Chris Hemsworth. Natalie Portmanová se vrátí v roli Jane, Tessa Thompsonová jako Valkyrie a novou tváří bude Christian Bale. Zatím poslední film Thor nesl podtitul Ragnarok a uveden byl v roce 2017.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám