Hlavní obsah

ČT uvede Sherlocka i příběh autora Jamese Bonda

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká televize nakupovala u britské veřejnoprávní televize BBC a z „ostrovů“ přivezla českým divákům sérii Sherlock, seriál o spisovateli Ianu Flemingovi, který stvořil Jamese Bonda, nebo dokumenty.

Foto: BBC

Známý seriál Sherlock pokračuje 4. řadou.

Článek

„V oblasti  hrané tvorby nás zaujala ještě šestidílná série o překvapivých podobách současného zločinu Hra nebo sedmidílný seriál z britsko-australsko-americké produkce, který se točí kolem napínavého příběhu z Nového Zélandu Top of the Lake,“ sdělil ředitel programu České televize Milan Fridrich.

Seriál o Ianu Flemingovi vypráví o spisovatelových začátcích a má už tři nominace na prestižní ceny Emmy. Britský herec Benedict Cumberbatch, alias populární Sherlock, už Emmy získal a vrací se ve čtvrté sérii.

Z dokumentární tvorby BBC Česká televize koupila Divokou Čínu, Divokou Aljašku a Francii. Z kulturních pořadů třeba cyklus o Rembrandtovi a o Umění gotiky.

Reklama

Výběr článků

Načítám