Hlavní obsah

Clooney i Johanssonová v retro komedii bratrů Coenů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plná hvězd bude komedie bratrů Coenů Ave Caesar!, která se má dostat do českých kin v březnu 2016. První ukázka odhaluje retro prostředí Hollywoodu padesátých let.

Upoutávka na film Ave, Caesar!Video: CinemArt

 
Článek

Příběh nás zavede na natáčení typického hollywoodského velkofilmu z padesátých let Ave Caesar!. Šéf studia Eddie Mannix (Josh Brolin) investoval astronomické částky do výpravy, kulis a herců, ale superhvězda Baird Whitlock (George Clooney) byla během natáčení unesena.

I menší role jsou špičkově obsazeny. Tilda Swintonová hraje protřelou hollywoodskou hyenu z bulváru, Ralph Fiennes režiséra, Frances McDormandová vyčerpanou scenáristku, Jonah Hill účetního a Scarlett Johanssonová tančí v kostýmu mořské panny.

Foto: Universal

Scarlett bude opět svůdná.

Coenové také nedávno dokončili scénář Most špiónů a Steven Spielberg ho natočil s Tomem Hanksem v hlavní roli. Na film si musíme počkat do prosince.

Foto: Universal

George Clooney

Má jít o dramatický politický retro thriller. Hlavní hrdina James Donovan (Tom Hanks), řadový právník z Brooklynu, se ocitne uprostřed studené války, když ho CIA vyšle na téměř nesplnitelnou misi: má vyjednat propuštění zajatého amerického pilota, který byl s výzvědným letadlem U-2 sestřelen nad Sovětským svazem.

Předtím bratři uvedli svůj režijní počin V nitru Llewyna Davise, na Coeny depresivní, ale současně zábavný portrét relativně talentovaného mladého muzikanta, který se snažil protloukat v New Yorku roku 1961, ale na to, aby se stal hvězdou, mu síly nestačily. Jeho život se tak stal nekonečnou sérií průšvihů.

Reklama

Výběr článků

Načítám