Hlavní obsah

Clint Eastwood se vrací

Během několika měsíců by se mělo na plátnech kin objevit akční drama Gran Torino, které americký herec Clint Eastwood nejen režíroval, ale v němž také hraje. „Když bylo letos dokončeno natáčení filmu Výměna, který jsem režíroval, udělal jsem další film, ve kterém i hraju, přestože jsem tvrdil, že už to nikdy neudělám,“ řekl novinářům.

Článek

„Myslím, že jsem před pár lety začal říkat, že zůstanu za kamerou, že už nebudu hrát, ale pak přišlo Million Dollar Baby a já jsem si tu roli užil. A tak jsem teď stejně udělal Gran Torino,“ dodal.

Role v Gran Torinu je pro Eastwooda první od Million Dollar Baby, natočeného před čtyřmi lety. Ovšem po dokončení Výměny žertuje, že by měl herectví znovu pustit k vodě.

„Jsem vždycky v úžasu, když vidím, jak jsou někteří herci v mladém věku dobří. Mně trvalo celou věčnost, než jsem se naučil, jak říct svoje jméno,“ svěřil se. „Je to skvělé a taky jeden z důvodů, proč ve svém věku radši stojím za kamerou a nechávám běhat a skákat mladé,“ dodal. 

Reklama

Související články

Bathory nekandiduje na Oscary

Historický velkofilm Bathory režiséra Juraje Jakubiska nebude bojovat o amerického Oscara, protože nezískal nominaci Slovenské filmové a televizní akademie...

Výběr článků

Načítám