Hlavní obsah

Chystá se upomínkový koncert pro Michaela Jacksona

Právo, jaš

Americká zpěvačka Beyoncé je další umělkyní, která zazpívá na vzpomínkovém koncertu na předloni zesnulého Michaela Jacksona nazvaném Michael Forever: The Tribute Concert. Akce se uskuteční 8. října ve velšském Cardiffu na stadiónu Millenium. Očekává se na ní 75 tisíc diváků, tedy plná kapacita stadiónu.

Foto: MEGAN LEWIS, Reuters

Král popu Michael Jackson bude mít vzpomínkový koncert.

Článek

Na facebookových stránkách akce stojí: „Na koncertu uvidíme unikátní, dosud nikdy nezveřejněné vystoupení Beyoncé v jedné z jejích oblíbených písniček od Jackson 5. Beyoncé je velká Michaelova fanynka a přála si být přítomná.“

Na vzpomínkové akci, kterou organizuje Jacksonova rodina v čele s matkou Katherine, vystoupí také Christina Aguilera, Cee Lo Green, Smokey Robinson, Craig David, Leona Lewisová nebo Pixie Lott. Jména dalších účinkujících budou zveřejňována postupně.

Pozvání již z důvodů zaneprázdnění ale nepřijali Jay-Z, Kanye West, Justin Bieber, Chris Brown, Usher a Bruno Mars. Ze seznamu účinkujících vypadla i skupina Kiss. Když bylo minulý týden ohlášeno její jméno, protestovali proti tomu fanoušci s poukazem na to, že Genne Simmons, baskytarista a zpěvák kapely, loni v rozhovoru pro magazín Classic Rock prohlásil, že Jackson byl podle něho pedofil, jenž obtěžoval malé chlapce. Pořadatelé na to konto účinkování Kiss odvolali.

Vystoupení pozvaných hvězd by mělo být přenášeno do kin na celém světě, někde dokonce v 3D formátu.

Reklama

Související témata:

Související články

Do Vroutku láká Parov Stelar

Největším lákadlem letošního ročníku festivalu Rock For Church(ill), který se koná tento pátek a sobotu ve Vroutku u Podbořan, je rakouský taneční projekt...

Výběr článků

Načítám