Hlavní obsah

Chuck Norris podává žalobu. Chce další milióny za Texas Rangera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legenda nechtěně humorných filmů a seriálů Chuck Norris, o kterém v Česku vznikly desítky vtipů, nedostal pořádně zaplaceno za Texas Rangera. Alespoň to tvrdí v žalobě.

Foto: Profimedia.cz

Chuck Norris

Článek

Obrali mě o 30 miliónů dolarů, stěžuje si Chuck Norris alias Walker, Texas Ranger. Žaluje firmy CBS a Sony Pictures. Na začátku sice za seriál dostal zaplaceno, ale teď jeho dílko nabízejí ke streamování na internetu a Chuck Norris se domnívá, že mu mají zaplatit víc.

Foto: Profimedia.cz

Chuck Norris

„Chuckův život, image a značka patří k těm nejpozitivnějším a nejvlastenečtějším ve Spojených státech,“ začíná prohlášení velkolepě jeho právník Scott Street. Jako vlastenec si prý zaslouží víc peněz.

CBS souhlasila, že Norris dostane 23 procent ze zisku seriálu Walker, Texas Ranger. Ve zlatých dobách televize Norrisovi platili, jenže teď je důležitější streaming a v tom tkví jádro problému. Podle něj firmy nezahrnuly příjmy ze streamingu do jeho podílu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám