Hlavní obsah

Christoph Waltz z Hanebných panchartů chystá akční řežbu s Hemsworthem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rakousko-švýcarský herec Christoph Waltz a australský herec Liam Hemsworth se setkají v akčním seriálu internetové televize Quibi. Zatím nemá oficiální název.

Foto: Weinstein Company

Christoph Waltz

Článek

Seriál má být o muži jménem Dodge Maynard, kterého hraje Liam Hemsworth. Dostane se do zoufalé situace, když čeká se svou ženou rodinu a zjistí, že zřejmě zemře na vážnou nemoc. Proto přijme riskantní nabídku účasti v nebezpečné hře, kde má být lovcem, ale brzy se stane spíš obětí. Waltz hraje postavu jménem Miles Sellers.

Režie se zřejmě ujme Phil Abraham. Není bez zajímavosti, že scénář píše Nick Santora, bývalý spoluautor Sopranových, mimořádného seriálu o mafiánovi, jenž předstíral před rodinou zcela normální život. Sopranovi sklízeli vynikající recenze a dostali mnoho cen.

Kariéra charizmatického vídeňského rodáka Christopha Waltze už trvá víc než čtyřicet let. Nejdřív hrál v divadlech ve Švýcarsku a Rakousku a v němčině natočil  víc než tři desítky filmů. Krátce si zahrál i ve známých seriálech Schimanski a Komisař Rex.

Foto: Lionsgate

Liam Hemsworth ve filmu Postradatelní 2

Celosvětově slavný začal být v posledních letech díky filmům Quentina Tarantina jako Hanebný pancharti a Nespoutaný Django a následně díky bondovce Spectre. Aktuálně se ambiciozní herec pokusil i režírovat v angličtině americký film Georgetown, kde hrají Annette Beningová, Vanessa Redgravová, Corey Hawkins, Noam Jenkins, Sergio Di Zio či Paulino Nunes.

Internetová televize Quibi bude založená na předplatném a chce začít vysílat v dubnu 2020.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám