Hlavní obsah

Ceny MTV VMA pro Taylor Swiftovou, Bruna Marse i Fall Out Boy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ceny za nejlepší videoklipy roku MTV VMA obdrželi v Los Angeles Taylor Swiftová, Bruno Mars, Nicki Minaj či Fall Out Boy.

Foto: Matt Sayles, ČTK/AP

Taylor Swiftová se radovala.

Článek

V mužské kategorii zvítězili Bruno Mars a Mark Ronson s klipem Uptown Funk, mezi dámami to byla Taylor Swiftová s Blank Space, která získala zároveň cenu za nejlepší popový videoklip a za nejlepší klip vůbec (Bad Blood).

V kategorii rockový videoklip se radovali Fall Out Boy s klipem Uma Thurman, v kategorii hip-hop Nicki Minaj s Anacondou.

Foto: Danny Moloshok, Reuters

Miley Cyrusová

Foto: Matt Sayles, ČTK/AP

Nicki Minaj

Foto: Matt Sayles, ČTK/AP

Bruno Mars a Mark Ronson

Foto: Matt Sayles, ČTK/AP

Zleva Kanye West, Big Sean a John Legend

„Hitem léta” je prý letos píseň od 5 Seconds of Summer nazvaná She's Kinda Hot. Za nejlepší spolupráci byli oceněni Taylor Swiftová a Kendrick Lamar (klip Bad Blood).

V kategorii režie zvítězil Kendrick Lamar s Alright od skupiny Colin Tilley & the Little Homies, v kategorii nejlepší choreografie OK Go s klipem I Won’t Let You Down a v kategorii nejlepší kamera zněl verdikt: Flying Lotus feat. Kendrick Lamar a klip Never Catch Me.

Za střih byl oceněn klip 7/11 zpěvačky Beyoncé a za nejlepší vizuální efekty klip Where Are U Know od Skrillexe a Dipla feat. Justin Bieber.

Za klip s významným společenským poselstvím dostali cenu Big Sean, Kanye West a John Legend. Šlo o píseň One Man Can Change the World.

Reklama

Výběr článků

Načítám