Hlavní obsah

Celeste Buckingham a Majk Spirit točili v Americe

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loňský rok se pro slovenskou naději Celeste Buckingham nesl ve znamení úspěchu písničky Run Run Run a pro rappera Majka Spirita zase ve znamení úspěchu singlu Všetky oči na mne.

Foto: agentura Slavica

Celeste Buckingham a Majk Spirit v novém videoklipu

Článek

Minulý pátek o sobě dali oba vědět znovu a společně, to když fanouškům nabídli nový duet, písničku I Was Wrong. Plánovaná byla už od roku 2011, od dob úspěchu prvního společného duetu Já a ty.

Jelikož byla Spiritovým dárkem ke zpěvaččiným osmnáctinám, které oslavila v pátek 3. května, zazněla novinka v ten den poprvé na vlnách slovenského Rádia Expres. Ostatními rádii rotuje od 6. května a živě zazní premiérově 31. května na narozeninovém dvojkoncertu Majka Spirita a Celeste Buckingham v bratislavské Refinery Gallery.

Návštěvníci si tam ale navíc užijí premiéru videoklipu, který dvojice natočila před pár dny v Americe.

„Natáčelo se v oblastech Santa Monica, Venice, Malibu a Downtown Los Angeles,“ vysvětluje Majkův manažer Michal Matejovič. „Mnohé záběry byly realizovány v odlehlých oblastech, Death Valley a Palm Springs. Přesouvání se mezi jednotlivými lokacemi nebylo vzhledem k rozloze města vůbec jednoduché. Majkovi i Celeste patří uznání celého štábu za to, jak se této výzvy zhostili.“

„Natáčení s Celeste mělo skvělou atmosféru, přestože bylo fyzicky náročné. Bylo tam mnoho komplikovaných scén, na poušti ve velkých vedrech nebo naopak ve studeném Pacifiku. Byl jsem překvapen, jak byla statečná. Do klipu bylo vloženo množství energie. Udělali jsme silnou a výjimečnou skladbu, která si zaslouží výjimečné vizuální zpracování,“ dodal Majk Spirit.

„Líbilo se mi, že to bylo náročné. Já i Majk jsme do toho dali vše. Chtěli jsme spolu vytvořit něco jedinečného, něco jiného, co opravdu vysvětlí význam písně,“ dodala Celeste.

Reklama

Výběr článků

Načítám