Hlavní obsah

Bývalý přítel a producent žádá po Lady Gaga 30 miliónů

New York

Americký skladatel a hudební producent Rob Fusari žaluje kontroverzní zpěvačku vystupující pod jménem Lady Gaga o 30 miliónů dolarů.

Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Lady Gaga

Článek

V žalobě se uvádí, že ho jeho chráněnkyně a bývalá přítelkyně Lady Gaga vytěsnila ze své lukrativní kariéry, přestože se jako spoluautor podílel na několika jejích písních a pomohl jí získat nahrávací smlouvu.

Fusari si rovněž připisuje zásluhu za vznik uměleckého jména zpěvačky, která se narodila jako Stefani Joanne Angelina Germanottaová. Při vymýšlení se prý inspiroval hitem britské kapely Queen Radio Ga Ga, mimo jiné proto, že mu Stefani připomínala hlasovým projevem zesnulého zpěváka Queen Freddieho Mercuryho.

Mluvčí zpěvačky Dave Tomberlin se k žalobě zatím nevyjádřil.

Třiadvacetiletá Lady Gaga, pověstná svým extravagantním a provokativním chováním i oblečením, bývá oblíbeným soustem pro média píšící o celebritách. Ta si naposledy všimla toho, že při svém víkendovém vystoupení na koncertě na Novém Zélandu zpěvačka málem zkolabovala, zřejmě kvůli vyčerpání a dehydrataci.

Reklama

Související témata:

Související články

Ceny Brit Awards ovládla Lady Gaga

Americká zpěvačka Lady Gaga získala v úterý večer tři hudební ceny Brit Awards. Uspěla v kategoriích zahraniční objev roku, zahraniční zpěvačka a album, jímž...

ŽEBŘÍČKY: Lady Gaga a Avatar stále v čele

V žebříčcích se za poslední týden téměř nic nezměnilo. Avatar nadále vládne kinům, byť se značným poklesem počtu diváků, a nadále se nejvíce stahují písničky...

Výběr článků

Načítám