Hlavní obsah

Bude Space Force nový Kancl? Steve Carell a John Malkovich chystají komedii

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový komediální seriál z pracovního prostředí Space Force chystá bývalá hvězda seriálu Kancl Steve Carell, bývalý producent Kanclu Greg Daniels a herecká legenda John Malkovich.

Foto: Profimedia.cz

Steve Carell

Článek

K Malkovichovi a Carellovi se připojí ještě Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Alex Sparrow nebo Diana Silversová. V seriálu společnosti Netflix má jít o vytvoření nové americké “vesmírné jednotky“ a první díly bude režírovat Paul King (Paddington).

Malkovich hraje Dr. Adriana Malloryho, brilantního a arogantního vědce, kterému se nelíbí myšlenka, že by se vesmír stal bitevním polem. Ben Schwartz ztvární F. Tonyho Scarapiducciho, velmi bezohledného mediálního konzultanta, který pracuje spíš ve svůj prospěch než ve prospěch vládního projektu Space Force.

Foto: Profimedia.cz

John Malkovich

Silversová hraje Erin Nairdovou, nadanou studentku z Washingtonu, a Yang Dr. Chana Kaifanga, astrofyzika a inženýra, který emigroval z Číny a miluje vše americké. Alex Sparrow je dotěrný pozorovatel vyslaný ruskou vládou, který se pořád na vše vyptává.

Hvězdný Steve Carell se ujal role Marka R. Nairda, vedoucího celého projektu, který má na přání Bílého domu dát dohromady speciální jednotku a ovládnout vesmír. Datum premiéry ještě nebylo oznámeno, ale pilotní díl seriálu už se natáčí, takže by to nemělo trvat příliš dlouho.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám