Hlavní obsah

Britský režisér Guy Ritchie točí film o Sherlocku Holmesovi

Právo, ŠH

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský režisér a bývalý manžel zpěvačky Madonny Guy Ritchie natáčí film o proslulém detektivu Sherlocku Holmesovi. Ve snímku, vznikajícím v produkci společnosti Warner Bros., ztvární hlavní postavu Robert Downey Jr. V roli jeho kolegy Watsona uvidíme herce Jude Lawa.

Článek

Film je inspirován novým komiksem Lionela Wigrama, v němž znovu ožívají postavy z příběhů autora Sherlocka Holemese spisovatele Arthura Conana Doyla.

Studio Warner Bros. popřelo spekulace britského deníku The Sun, který uvedl, že studio nebylo spokojeno s dosavadním materiálem, a konkrétně se zmínil o tom, že jedna scéna byla vyloučena kvůli tomu, že je „obzvlášť nerealistická“.

Proto prý musel Ritchie znovu natočit materiál, jenž předtím vznikal pět týdnů.

Mluvčí společnosti Warner Bros. prohlásil, že jsou s filmem velmi spokojeni, a dodal: „Není pravda, že Warner Bros. žádá nějaké předělávky Sherlocka Holmese. Stále jsme na začátku produkčního procesu a studio celý film ještě nevidělo. Warner Bros. i Guy Ritchie jsou ale velmi spokojeni s celou pasáží, již dosud zhlédli.“ Film by měl jít do americké distribuce v listopadu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám