Hlavní obsah

Bratr Madonny prý nechce sestře svou knihou ublížit

Cílem knihy Život s Madonnou není podle jejího autora, bratra americké zpěvačky Christophera Cicconeho, ublížit jeho slavné sestře. Zpěvačku ukazuje jako lidskou bytost se všemi klady i zápory a vypovídá o pocitech, jaké po boku Madonny prožívají její příbuzní. Madonnin bratr to řekl ve čtvrtek na tiskové konferenci v Praze, kam přijel u příležitosti českého křtu knihy.

Foto: Petr hloušek, Právo

Christopher Ciccone, bratr Madonny

Článek

Madonna údajně text, který se nevyhýbá klepům o jejím sexuálním životě ani historkám o jejích bývalých partnerech, nečetla. Pouze před vydáním neúspěšně intervenovala u otce, aby přesvědčil svého syna knihu nevydat. "Tři týdny před vydáním knihy jsem dostával negativní vzkazy od fanoušků Madonny. Když se kniha objevila v prodeji, mnozí byli překvapeni a začaly se objevovat kladné ohlasy," řekl  Ciccone.

"Ambice je skvělá věc pro práci, ale v osobním životě přináší problémy," podotkl ke své sestře Ciccone.

Kniha, ve které autor mimo jiné vyvrací spekulace o rozchodu Madonny s jejím mužem, režisérem Guyem Ritchiem, se na pultech obchodů objevila v červenci, jen měsíc před Madonninými padesátinami. V Británii byla na prvním místě žebříčku prodejnosti knih, v USA byla druhá. Zatím vyšla v 16 zemích a uvažuje se o jejím zfilmování a divadelní podobě.

"Kdyby byla kniha negativní, neměla by takový úspěch," míní Ciccone, který bude mít autogramiádu v pátek v knihkupectví Luxor na Václavském náměstí. Knihu vydává nakladatelství Baronet a stojí 339 korun. S psaním pamětí Cicconemu pomáhala Wendy Leighová, autorka biografií Johna F. Kennedyho mladšího, britského prince Edwarda a herečky Lizy Minelliové.

Madonna má pět sourozenců 

Sedmačtyřicetiletý Christopher Ciccone je jedním z pěti Madonniných sourozenců. Po většinu její kariéry stál své sestře po boku postupně jako tanečník na scéně, osobní asistent pečující o její garderobu i bydlení, a organizátor jejích vystoupení. Důvěrně poznal i ty, kteří se kolem Madonny točili, Jean-Michela Basquiata, Gwyneth Paltrowovou, Kate Mossovou, Demi Mooreovou a Guye Ritchieho, jehož příchod pro Christophera znamenal konec spolupráce se sestrou.

Madonna, vlastním jménem Madonna Louise Cicconeová, debutovala v roce 1982. Za svou kariéru již po celém světě prodala na 200 miliónů desek. V současné době je na světovém turné nazvaném Sticky & Sweet Tour, tento týden koncertovala ve Vídni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám