Hlavní obsah

Black Sabbath měli hrát blues

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská rocková skupina Black Sabbath plánovala nahrát bluesové album. Muzikanti chtěli pracovat na nahrávce hned poté, kdy vydali svou poslední studiovou desku 13 (2013).

Foto: Jan Šída, Právo

Zpěvák Ozzy Osbourne z britské rockové skupiny Black Sabbath.

Článek

Zpěvák Ozzy Osbourne ostatně v rozhovoru pro Metal Hammer v roce 2014 řekl, že by rád se skupinou vydal ještě jedno album.

Baskytarista Geezer Butler před pár dny prozradil, že mělo jít o bluesový počin. „Následovníkem alba 13 měla být bluesová deska. Ale nakonec se nic nestalo, protože jsme jeli na poslední turné. Potřebovali bychom na desku asi dva až tři roky. Mysleli jsme si ale, že bychom tu zanedlouho všichni nemuseli být, takže bylo lepší vyrazit nejprve na turné a pak zkusit nahrát bluesové album,“ vysvětlil muzikant v rozhovoru pro portál MusicRadar.

Není jasné, jestli bluesová nahrávka ještě vznikne. Kapela nedávno oficiálně ukončila svou činnost. Přesto se z jejího středu občas ozve nějaký hlas hovořící o tom, že vše je v budoucnu ještě možné.

Reklama

Výběr článků

Načítám