Hlavní obsah

Billy Gould z Faith No More v českých klubech

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý člen tvrdé kytarové party Faith No More Billy Gould navštíví několik klubů v Česku. Během listopadu se zastaví v Praze, v Sokolově, ve Frýdku Místku a v Lomnici nad Popelkou.

Článek

Českému publiku se Billy Gould představil jako zahraniční hvězda letošního letního festivalu Trutnov Open Air 2007. Na začátku 80. let stál u zrodu Faith No More a byl autorem takových kousků jako Digging the Grave, Evidence a Last Cup of Sorrow

"Po jejich rozpadu jsme ho mohli vidět ve studiu, coby producenta ve společnosti muzikantů jako Tom Morello, Brad Wilk (oba Rage Against The Machine, AudioSlave) a Maynard Keenan (Tool, Green Jelly, NIN...), ale i na pódiu spolu s Fear Factory a řadou jiných," říká Martin Fořt z agentury Mafo.

BILLY GOULD V ČR:

21. 11. 2007 - PRAHA / FUTURUM MUSIC BAR

22.11. 2007 - FRÝDEK MÍSTEK / KLUB STOUN

23.11. 2007 - SOKOLOV / KLUB ALFA

24.11. 2007 - LOMNICE NAD POPELKOU / KLUB AION

Jeho současná tvorba se skupinou Harmful se pohybuje v podobných vodách. Leckomu asi připomene Soundgarden nebo Pearl Jam a samozřejmě v neposlední řadě samotné Faith No More. Podívejte se na videoklip Elaine zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám