Hlavní obsah

Beyoncé míří do filmu s Cameron Diazovou a Reese Witherspoonovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Americká zpěvačka Beyoncé stále více směřuje k herecké kariéře. Zajistila si hlavní roli (spolu s Cameron Diazovou a Reese Witherspoonovou) ve snímku One Hit Wonders v režii Ryana Murphyho, který má na svědomí televizní fenomén Glee.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka a herečka Beyoncé

Článek

Trojici hereček doplní ještě Gwyneth Paltrowová a všechny mají hrát bývalé zpěvačky, které měly jeden hit v devadesátých letech a pak upadly v zapomnění. Dámy se ale s trapným postavením bývalé pop hvězdy nesmíří a po letech se rozhodnou vyškrábat ještě jednou na vrchol díky superskupině, kterou spolu založí.

Foto: Warnerbros

Po Reese Whiterspoonové touží dva muži ve filmu Tohle je válka!

Scénář ještě není hotový, ale role pro Beyoncé je prý jistá. Film pro ni má být comebackem poté, co se uchýlila do ústraní kvůli porodu dcery. Režisér Murphy se podílí na scénáři s kolegy z Glee Bradem Falchukem a Ianem Brennanem. Hudbu má napsat komik/hudebník Andy Samberg a skupina The Lonely Island. Jejich parodie I'm On A Boat nebo I Just Had Sex zatím bavily hlavně internetové diváky.

Foto: Profimedia.cz

Cameron Diazová

Beyoncé vždy chtěla proniknout do filmového světa, už koncem devadesátých let se příležitostně objevovala v seriálech. Po roce 2000 hrála v komediích Austin Powers - Goldmember nebo Růžový panter a od slavného filmového muzikálu Dreamgirls (2006) už dostávala hlavní role. Výborně byl hodnocen snímek Cadillac Records, trochu slabší byl thriller Posedlá.

Beyoncé - filmografie

Telephone (TV film)

Telephone (TV film) Posedlá

Telephone (TV film) Posedlá Cadillac Records

Telephone (TV film) Posedlá Cadillac Records Dreamgirls

Telephone (TV film) Posedlá Cadillac Records Dreamgirls Růžový panter

Telephone (TV film) Posedlá Cadillac Records Dreamgirls Růžový panter Pokušení

Telephone (TV film) Posedlá Cadillac Records Dreamgirls Růžový panter Pokušení Austin Powers - Goldmember

Telephone (TV film) Posedlá Cadillac Records Dreamgirls Růžový panter Pokušení Austin Powers - Goldmember Carmen: hip-hopera

Telephone (TV film) Posedlá Cadillac Records Dreamgirls Růžový panter Pokušení Austin Powers - Goldmember Carmen: hip-hopera Intimate Portrait: Destiny's Child (TV film)

Telephone (TV film) Posedlá Cadillac Records Dreamgirls Růžový panter Pokušení Austin Powers - Goldmember Carmen: hip-hopera Intimate Portrait: Destiny's Child (TV film) Pop Goes Christmas

Beverly Hood

Reklama

Výběr článků

Načítám