Hlavní obsah

Bartošová je v divadle zatím hájená

– PRAHA
Právo, dk

V dobré náladě a plni humoru se v úterý v pražském Divadle Broadway sešli na novoroční zkoušce tanečníci a hlavní představitelé muzikálu Mona Lisa. Jde o společné dílo skladatelů Michala Davida a Josefa Bohouše, text napsal Lou Hagen Fanánek. V hlavní ženské roli se představí Monika Absolonová, Dasha a Iveta Bartošová, která byla v úterý po návratu z dovolené v Thajsku ještě hájená.

Článek

Výkony svých kolegyň a připomínky režiséra Libora Vaculíka sledovala Bartošová z hlediště. „Chci se na muzikál absolutně soustředit, dál nic neřeším,“ sdělila Novinkám opálená Iveta Bartošová.

Na slovo skoupý byl Vilém Čok. „Své pocity hodnotím vždycky až za polovinou zkoušení, takže se zeptejte až koncem ledna, ano?“

„Já se cítím velmi dobře, ale jsme teprve na začátku,“ řekl v zákulisí Petr Kolář, který však předtím na pódiu s režisérem neustále vtipkoval. Hraje postavu Giuilana de Medici, což je milenec Mony Lisy. „Je to klíčová postava. Málokdo totiž ví, že ten slavný úsměv vznikl díky tomu, že ona byla zamilovaná do Juliana, ačkoli byla vdaná,“ prozradil zpěvák.

V dalších rolích se objeví Josef Vojtek, který současně zkouší i Draculu v pražské Hybernii, Petr Muk, Vlasta Horváth, Hana Zagorová, Helena Vondráčková a další hvězdy. Premiéra se uskuteční 4. března, ale už teď je prodáno nebo rezervováno přes 50 tisíc lístků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám