Hlavní obsah

Bambini di Praga hledají nové zpěváky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražský dětský pěvecký sbor Bambini di Praga pokračuje nejen ve své koncertní činnosti, ale příbírá i nové pěvecké talenty. Po zatčení sbormistra Bohumila Kulínského zajišťuje chod sboru po organizační a produkční stránce jeho žena Linda Vagnerová, která také připravila na středu 27. dubna konkurs pro děti ve věku od 5 do 12 let.

Článek

Sbor v činnosti pokračuje i zatčení svého sbormistra Kulínského, který čelí obvinění ze sexuálních kontaktů s pětadvaceti dívkami ze sboru. Kulínský je ve vazbě od loňského 25. listopadu kvůli tomu, aby nemohl ovlivňovat svědky. V březnu letošního roku soud nevyhověl jeho žádosti o propuštění z vazby.

Konkurz do Bambini di Praga se uskuteční ve středu od 16. do 18. hodiny na adrese náměstí Svobody 2 v Praze 6. Sbor nabízí výuku v oborech sborový zpěv, zobcová flétna, ale i angličtinu. Předpoklady podle Vagnerové jsou zdravý hlas, dobrý sluch a znalost dvou lidových písní.

Reklama

Související témata:

Související články

Kulínský zůstane ve vazbě

Sbormistr Bambini di Praga Bohumil Kulínský, který je stíhán za pohlavní zneužívání, zůstane ve vyšetřovací vazbě. Pražský městský soud v pátek odmítl vyhovět...

Výběr článků

Načítám