Hlavní obsah

Až po uši. Vztahy i humor v další řadě úspěšného seriálu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se v roce 2014 poprvé na HBO objevilo Až po uši Jana Hřebejka, docela pozvedlo úroveň českého seriálu. Po dlouhé pauze se “uši” vrátí v listopadu s další řadou.

Seriál Až po ušiVideo: HBO

 
Článek

Pokus o inteligentní vztahový seriál, nikoliv telenovelu, tenkrát vyšel. Teď se staří známí vracejí a zase budou až po uši v erotice, srandě a zoufalství, ze kterého sranda pramení. Každodenní život hlavních postav bude podle autorů prý ještě “vtipnější” a zároveň se dostanou do “dosti krutých situací”. Občas si popláčou a občas se probudí v cizí posteli.

Scenáristky Tereza Dusová a Iva Klestilová avizují, že napsaly nekorektní zábavné historky, a v hlavních rolích zase uvidíme Aňu Geislerovou, Jiřího Havelku, Jitku Čvančarovou, Janu Kolesárovou, Hynka Čermáka či Annu Polívkovou.

Nově se přidali i Stanislav Majer, Taťjana Medvecká, Zuzana Šulajová nebo František Němec. Hudbu dodala Vladivojna La Chia. Série, která bude mít deset dílů odehrávajících se v Praze a v Krkonoších, vychází z izraelského formátu When Shall We Kiss.

Reklama

Výběr článků

Načítám