Hlavní obsah

Arnold se vrátil. Terminator Genisys jde ke kořenům

Novinky, Stanislav Dvořák

Filmoví fanoušci si mohou oddechnout. Arnold Schwarzenegger skutečně hraje v novém pokračování Terminátora, potvrdil to trailer.

Upoutávka na film Terminator GenisysVideo: CinemArt

 
Článek

Arnie se opět producíruje po L.A. se starou dobrou brokovnicí a vyjadřuje se v holých větách - jako před 30 lety. Co víc si mohli fanoušci terminátorské ságy přát?

Genisys má být prvním ze tří nových filmů a trailer dost připomíná úplně prvního Terminátora z osmdesátých let. John Connor (Jason Clarke) posílá Kylea Reese (Jai Courtney) strojem času do osmdesátek, aby zachránil  Sarah Connorovu (Emilia Clarková). Tentokrát je to ještě o něco zamotanější než obvykle. Protože stejná událost už proběhla, Schwarzenegger teď v podstatě bojuje sám se sebou ve starším vydání.

Fandové se mohou těšit na skákání na motorce, padání autobusů z mostu  Golden Gate, Arnieho střelbu a suché hlášky. Film Terminator: Genisys režíroval Alan Taylor a do kin vstoupí v červenci 2015.

Návrat Arnolda Schwarzeneggera do hlavní role by měl zvednout zájem o značně upadající sérii, která už dlouho vaří z vody. Prvního Terminátora natočil již v roce 1984 s minimálním rozpočtem. Z vysmívaného rakouského podivína  tehdy udělal megahvězdu a velice levná nezávislá sci-fi se stala klasikou.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám