Hlavní obsah

Aneta Langerová chystá klubové turné

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Aneta Langerová vyjede v prosinci na své první klubové turné s názvem Aneta Club Tour '06, které zahrnuje pět koncertů v Česku i na Moravě.

Článek

Langerová se se svou novou skupinou představí 16. 12. v Mariánských Lázních v klubu Na Rampě, 19. v Lidovém domě v Praze-Kbelích, o den později ve zlínském klubu Velryba, 22. 12. ve frýdecko-místeckém klubu Stoun a následující den v krnovské Kofole.

Celé turné je na podporu legálního stahování hudby na serveru i-legalne.cz, jehož je Langerová patronkou. V rámci každého koncertu bude probíhat soutěž o iPod, se kterým zpěvačka spojila své jméno již loni.

"Tímto turné bych chtěla upozornit na to, že v Česku je již možné stahovat muziku legálně. Moc se na předvánoční koncerty těším, protože jsem už delší dobu nevystupovala, a hlavně jsem si vždy přála okusit i klubovou atmosféru, na kterou doposud nebyl čas," říká Langerová.

Při koncertech zazní nově zaranžované skladby ze šestiplatinového alba Spousta andělů a chybět nebude ani Píseň pro Světlušku, kterou Langerová nazpívala s nevidomým Radimem Vojtkem.

Reklama

Související témata:

Související články

Dětskými idoly jsou Aneta Langerová i Chinaski

Více než tisícovka dětí přišla i přes tropické vedro 25. června do Centrálního parku na Kavčích horách v Praze, aby aplaudovala vítězům Jetix Kids Awards...

Výběr článků

Načítám