Hlavní obsah

André Rieu se do O2 areny v Praze vrátí 3. května 2019

Právo, jaš, kul

Nizozemský houslista, dirigent a moderátor Anré Rieu má naplánované další koncertní turné. Na seznamu zastávek je opět i pražská O2 arena. V ní se již pošesté představí 3. května 2019.

Foto: Jan Handrejch, Právo

André Rieu při své letošní návštěvě Prahy.

Článek

„Příští rok mi bude už sedmdesát let, a to je dobrý důvod k oslavě. Nizozemci běžně odcházejí do důchodu v sedmašedesáti letech, ale já nikdy nepřestanu pracovat. Praha je jedním z nejkrásnějších měst na světě a mám ji opravdu rád. Proto se do ní tak rád vracím. A hlavně se kousek od Prahy narodil Antonín Dvořák, jeden z mých nejoblíbenějších hudebních skladatelů,“ říká Rieu.

Pětkrát dokázal pražskou O2 arenu vyprodat a má našlápnuto to zvládnout i při šesté repríze. Opět představí svou kabaretní show, při které se na pódiu budou střídat umělci z celého světa a on při tom bude dirigovat hravý a veselý orchestr, v jehož repertoáru jsou verze světových hudebních evergreenů.

„Hudba a zejména valčík jsou velmi důležitou součástí mého života. Pokud se dotkne mého srdce, dotýká se i vás. Tato nádherná hudba mi dovoluje přinést do života trochu radosti a humoru. Na mých koncertech je všechno povoleno – smích, tanec, pláč i zpěv. Tajemstvím mého úspěchu jsou emoce,“ sdělil ještě Rieu.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám