Hlavní obsah

Anděla 2003 vyhlásí Petarda Production

Novinky, Jaroslav Špulák, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Po diskutabilním průběhu výročních cen Akademie populární hudby, které byly podrobeny kritice zejména kvůli podobě březnového slavnostního večera, se v příštích deseti letech namísto IFPI ČR stane vyhlašovatelem společnost Petarda Production.

Foto: Zámek Loučeň
Článek

Zkušená produkční společnost zakoupila licenci na vyhlašování na deset let včetně samotné Akademie populární hudby. Veškerá realizace bude na ní. Suma, za kterou byla licence koupena, zveřejněna nebyla.

"Vzhledem k tomu, že je to velmi čerstvá záležitost, začínáme na podobě celé akce pracovat," řekl Právu šéf Petardy Petr Šiška. "Chceme cenám vrátit věcnost a vážnost. Neměla by to být show o dvou moderátorech, do popředí musí jít hudba."

Vyhlášení proběhne na konci března příštího roku na dosud neznámém místě a Petarda Production má snahu domluvit se na přímém přenosu s jinou televizí, než tomu bylo dosud. V minulých letech vysílala přenos TV Nova.

"Měl by to být jeden velký svátek muzikantů a lidí kolem hudby. Celému slavnostnímu vyhlášení bude v ten samý den předcházet řada akcí, koncertů a setkání. Myslíme si, že zachováme princip dvoukolového hlasování. Názory akademiků by se pak měly objevit na internetu," dodal Šiška.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám