Hlavní obsah

Alkehol zahraje online z haly na Výstavišti

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I pražská rocková kapela Alkehol zahraje svým fanouškům online. Koncert začne ve středu 13. května ve 20 hodin v Malé sportovní hale na Výstavišti a jeho podtitul je Onlajnová pařba. Vstupné pro sledování přenosu je dobrovolné, přispět lze na stránkách donio.cz. Vystoupení bude možné sledovat na internetových stránkách kapely.

Foto: Warner Music

Skupina Alkehol zpříjemní svým fanouškům dobu pandemie online koncertem.

Článek

Skupina Alkehol vznikla v roce 1992. Místem schůzek jejích členů byla pražská restaurace Na Slamníku a v tomto duchu kapela pokračuje do dnešních dnů, kdy se po vydání mnoha alb stále objevuje v programech řady festivalů a klubů.

Na kontě má téměř dvacet desek se zlidovělými písněmi, jakými jsou Pivo dělá hezká těla, Travičko zelená, Anděl strážnej nebo Život je krátkej. Alkehol hraje v současné době v sestavě Ota Hereš (zpěv, kytara), Petr Buneš (kytara), Jan Bartoš (baskytara) a Radek Sladký (bicí).

Během středečního online přenosu zazní nejslavnější skladby kapely. Ta svým příznivcům vzkazuje: „Pohodlně se usaďte, odzátkujte lahváče a naservírujte si pořádnou flákotu, poctivý online koncert z pražské Malé sportovní haly může začít. Ano, v této hale jsme koncertovali v prosinci se Třemi sestrami a byla to parádní jízda, kde nezůstala ani ta nejtenčí nit střízlivá…”

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám