Hlavní obsah

Al Pacino zkusí poprvé internetový seriál, bude honit nacisty

Novinky, Stanislav Dvořák

Hollywoodského veterána zřejmě čeká hlavní role v internetovém seriálu. Al Pacino se zajímá o sérii The Hunt, kterou chystá americký Amazon.

Foto: Saban Films

Al Pacino ve filmu Hangman

Článek

Další „áčková“ hvězda velkého plátna pochopila, kde je budoucnost - na počítačovém monitoru. Pacino, držitel Oscara a ikona filmových dějin (např. Zjizvená tvář), se do seriálů nikdy nehrnul, ale projekt Jordana Peela (Monkeypaw Productions) ho přesvědčil.

Příběh vymyslel David Weil. Je o skupině tvrdých hochů, kteří najdou v Americe sedmdesátých let skrytou skupinu čítající stovky bývalých nacistů. Rozhodnou se ji nekompromisně a krvavě zlikvidovat. Pacino se přidá k Loganu Lermanovi. Ten hraje mladého muže, jehož babička byla zavražděna. Bude mu jako starý zkušený lovec nacistů pomáhat a stane se jeho mentorem.

Foto: Universal

Al Pacino

Pacino si už dříve zahrál v minisérii HBO Andělé v Americe a krátce hostoval v seriálu NYPD v šedesátých letech, seriálový herec to ale skutečně není. Proslavil se velkými bijáky typu Kmotr, Serpico a Zjizvená tvář, později také Carlitova cesta, Nelítostný souboj a Ďáblův advokát.

Reklama

Výběr článků

Načítám