Hlavní obsah

Aerosmith už prý nevydají žádné album

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká rocková formace Aerosmith už možná nevydá žádné nové studiové album. Vypršela jí totiž smlouva s vydavatelstvím Sony Music a žádnou další nepodepsala. V rozhovoru pro magazín Rolling Stone to uvedl kytarista Joe Perry.

Foto: PRÁVO – Petr Hloušek

Aerosmith vystoupili v roce 2010 v Praze. Na snímku Joe Perry (vlevo) a zpěvák Steven Tyler.

Článek

„Náš kontrakt se Sony skončil a momentálně jsme na volné noze. Snažíme se zjistit, co to pro nás znamená. Nevím, jestli nahrávání nových alb má ještě smysl. Možná budeme pouze každých šest měsíců vydávat jakési minialbum s pár písničkami. Netuším vlastně, jaká budoucnost nás čeká,“ prohlásil Perry.

V rozhovoru rovněž přiznal, že jej zklamal neúspěch posledního alba Music From Another Dimension! (2012), od něhož si prý v kapele hodně slibovali.

„Pochopitelně mě zklamalo, že se albu nedařilo tak, jak jsme si představovali. Ale na druhé straně když už jednou vyjde, tak je venku navždy. Možná si za dva roky někdo nějakou skladbu z tohoto dnes neúspěšného alba poslechne a řekne si, že by ji měla hrát rádia. A tak se možná znovu dostane do éteru,“ vysvětlil.

Bostonská kapela Aerosmith je na scéně od roku 1970, přičemž své první album, nazvané prostě Aerosmith, vydala v roce 1974.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám