Hlavní obsah

Adele zrušila koncerty

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anglická zpěvačka Adele zrušila dva své plánované koncerty na londýnském stadiónu ve Wembley. Učinila tak na radu lékařů poté, co si předtím poškodila hlasivky. Vystoupení v sobotu a neděli měla přitom uzavřít její světové koncertní turné, které trvalo patnáct měsíců.

Foto: Lucy Nicholson, Reuters

Anglická zpěvačka Adele

Článek

Adele se o zrušených koncertech vyjádřila na svém účtu na Twitteru, kde projevila velkou lítost. Jak uvedla, už během vystoupení ve čtvrtek a v pátek měla problémy s hlasivkami a musela se přemáhat, čímž si je ještě více poškodila.

„Velmi se omlouvám. Jistě chápete, že se mi takové rozhodnutí nedělá snadno,“ napsala zpěvačka. Dodala, že uvažovala i nad možností dělat během vystoupení pantomimu, jen aby mohla být se svými fanoušky. Vysvětlila také, že pokud nenajde náhradní termíny, všem příznivcům, kteří si na koncerty koupili lístky, za ně všechny peníze vrátí.

Minulý týden Adele naznačila, že probíhající světové turné je zřejmě její poslední. Učinila tak před svým prvním ze čtyř plánovaných koncertů v Londýně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám