Hlavní obsah

A-cappella festival začne v úterý v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Prague A-cappella festival, přehlídka vokálních souborů vystupujících bez nástrojů, proběhne 16. a 18. dubna v pražském klubu Jazz Republic a zahrne všechny možné žánry od jazzu po rock.

Foto: pafestival.cz

Prague A-cappella festival

Článek

Během dvou dnů vystoupí šest skupin, které po svém zpracovávají skladby slavných hitmakerů a občas píšou i vlastní. Vycházejí z jazzu, popu, rocku, soulu i gospelu.

Festival se koná v klubu Jazz Republic (vestibul stanice metra B Můstek). Šestnáctého dubna tam vystoupí skupiny TimbreTone, Megafon a G*apeels a 18. dubna navazují skupiny Voxtet, Hlasoplet a Totál Vokál. Program začíná vždy v 19 hodin.

„Všechny skupiny pracují s moderními prvky a jsou zárukou zábavy i kulturního zážitku. Letos se těšíme zejména na TimbreTone, kteří jsou nováčky na A-cappella scéně, brněnskou skupinu Megafon v čele s Petrem Ševčíkem a plzeňské Hlasoplety, kteří v loňském roce vyhráli diváckou cenu Prague A-cappella Festivalu,“ říká programová koordinátora festivalu Gabriela Hráčková.

Vstupné je 150 Kč na jeden den a 250 Kč na oba dny. Předprodej probíhá na pokladně klubu Jazz Republic a v síti Ticketpro. Více informací lze nalézt na www.pafestival.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám