Hlavní obsah

Brenda to nevzdá. Beverly Hills bude pokračovat i bez Luka Perryho

Novinky, Stanislav Dvořák

Ikonický „soap“ neboli mýdlová opera z devadesátých let Beverly Hills 90210 se bude opět natáčet i přes smrt herce Luka Perryho. Herečka Shannen Dohertyová původně nechtěla o obnovení seriálu slyšet, ale změnila názor.

Foto: Profimedia.cz

Shannen Dohertyová (Brenda) původně nechtěla o obnovení seriálu slyšet, ale změnila názor.

Článek

Dohertyová (seriálová Brenda) se pro návrat rozhodla až po smrti Perryho (Dylan). Dvaapadesátiletý herec dostal infarkt přesně ve chvíli, kdy se rozšířila zpráva o obnovení seriálu, a krátce nato 4. března zemřel.

„Já to beru jako poctu jemu a jeho památce a tomu, co znamenal pro publikum, fanoušky a nás všechny. Jako člence jeho seriálové rodiny se mi zdálo, že je důležité pro nás všechny setkat se a uctít ho,“ uvedla.

Foto: Profimedia.cz

Ian Ziering, Gabrielle Carterisová, Jennie Garthová, Jason Priestley, Shannen Dohertyová, Tori Spellingová a Brian Austin Green

Dohertyová hrála v původním seriálu v devadesátých letech a pak se ještě v roce 2008 vrátila v méně známém pokračování 90210: Nová generace, které ale nemělo zdaleka takový dopad jako originál a primárně se zaměřovalo na úplně jiné postavy.

Aktuální „reboot“ seriálu má odlišnou koncepci. Má jít o meta-seriál, kde budou použity příběhy ze skutečných životů původních herců, kteří tak trochu budou hrát sami sebe. Tématem by měla být i příprava nového seriálu. Počítá se s účastí všech známých postav z Beverly Hills 90210 (Jennie Garthová, Ian Ziering, Gabrielle Carterisová, Brian Austin Green a Tori Spellingová).

„Uctíme ho velmi důstojným způsobem. Každý, kdo ho někdy potkal nebo znal, ví, že byl úžasný člověk a bylo to požehnání mít ho ve svém životě,“ dodal Brian Austin Green.

Reklama

Výběr článků

Načítám