Hlavní obsah

Nová alba: Ed Sheeran, Mr. Loco či Banks

Právo, Jaroslav Špulák

Hudební scéna jede v prázdninovém tempu, a tak se na trh nedostává moc nových desek. Muzikanti spíše hrají na festivalech a koncertech pod širým nebem. Přesto vyšla novinka světové hvězdy Eda Sheerana, která přináší zajímavé spolupráce. Za upozornění stojí i emise alb kapely Mr. Loco a zpěvačky Banks.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Ed Sheeran: No 6. Collaborations Project

Foto: Warner Music

Obal alba

Britský zpěvák Ed Sheeran tímto albovým počinem navázal na své minialbum No 5. Collaborations Project z roku 2011, které vydal ještě předtím, než se stal celosvětovou akvizicí. Na novince se představuje v písních s hosty světového věhlasu. Jsou mezi nimi Justin Bieber, Bruno Mars, Cardi B, Camila Cabello, Khalid a další.

Mr. Loco: Balkanizace

Foto: Flyhigh Booking

Obal alba

Pražská kapela Mr. Loco má mezinárodní obsazení. Na svém novém albu Balkanizace kombinuje základ z balkánského folkloru s prvky latiny, reggae, ska a hip hopu. Základem alba jsou už české texty.

Banks: III

Foto: Harvest

Obal alba

Americká zpěvačka Jillian Rose Banksová si prostě říká Banks a vydává své již třetí album. V jejích písních je alternativní pop, stopy trip hopu, elektroniky. Na třinácti skladbách se podílela řada producentů a hostů.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám