Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: V čele se drží Spider-Man a animovaní mazlíčci

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žebříček návštěvnosti kin stále vede poslední díl Spider-Mana a na druhém místě přežívá další americká produkce - animovaní mazlíčci.

Foto: Sony Pictures

Spider-Man vyrazil na prázdniny.

Článek

Spider-Man se v novém pokračování nachází „daleko od domova“, konkrétně třeba v Liberci a v Praze. Vydal se totiž s přáteli do Evropy. Plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury.

V tajném životě mazlíčků 2 se pes Max musí vyrovnat s tím, že si panička pořídila miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Pobyt v přírodě však znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany. Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček.

Annabelle 3 je už třetí díl hororové série scenáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Spider-Man: Daleko od domova71 133
2.2.Tajný život mazlíčků 237 535
3.3.Annabelle 313 709
4.55.Willy a kouzelná planeta11 469
5.5.Podfukářky6 999
6.-Kořist6 862
7.-Spolujízda6 684
8.4.Yesterday5 196
9.9.Aladin4 658
10.16.Avengers: Endgame3 451
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám